Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Pålitlig flyttfirma i Hägersten

Pålitlig flyttfirma i Hägersten

En flytt kan vara omvälvande på många olika sätt, men med vår hjälp blir det betydligt mycket lättare. Med anpassade flyttupplägg möter vi alla våra kunder i Hägersten på deras unika villkor och ser till så de alla får exakt den hjälp de söker till sin bohags- eller företagsflytt. Alltid professionellt, prisvärt och omsorgsfullt, precis så som vi själva hade velat ha det.

Trygg och professionell flytthjälp

Ända sedan uppstarten av vår flyttfirma 2005 har vi satsat hårt på att fortsätta utvecklas, både vad gäller våra tjänster och vår kompetens. Målet har hela tiden varit att bli det självklara valet för alla som söker efter hjälp till sin flytt i Hägersten utan några hinder för att åta samtliga uppdrag. Med breda flyttjänster och stor kompetens hjälper vi dagligen både privatpersoner och företag med att ta sig vidare och är alltid redo för nya uppdrag. Vi kan finns behjälpliga vid såväl hem- som en företagsflytt och du väljer själv arbetets form liksom omfattning. För fullständig avlastnings erbjuder vi utöver själva flytten även packhjälp, flyttstädning och magasinering för de saker du inte önskar ta med dig.

För att du alltid ska kunna känna dig trygg med oss och den hjälp vi ger dig erbjuder vi samtliga av våra medarbetare löpande fortbildning med täta intervaller. På så vis kan vi försäkra oss om att deras arbete alltid håller samma höga kvalitet och att de har tillräckligt med kunnighet för att möta upp alla våra kunders varierande förväntningar.
Givetvis har vi även en ansvarsförsäkring som täcker för eventuella skador eller olyckor som på något vis kan ha åsamkats av oss längs vägen.

En smidigare flytt för dig i Hägersten

Tveka inte på att ta kontakt med oss för svar på eventuella frågor eller för att diskutera ditt flyttuppdrag närmre. Vi delar gärna med oss av den kunskap vi samlat på oss genom våra år i branschen och tillsammans kan vi komma fram till den bästa lösningen för dig. Ta del av vår kostnadsfria offert och återkom sedan så bestämmer vi flyttdag.