Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Din flyttfirma på Södermalm

Din flyttfirma på Södermalm

En flytt kan kännas omvälvande och det är inte alltid man hinner med alla förberedelser och moment som man tänkt sig innan flyttdagen.

Planerar du inför en flytt på Södermalm och söker kunnig, prisvärd och pålitlig hjälp för att göra övergången lättare? Kontakta oss på Mytilene Flytt AB så tar vi på oss ansvaret. Med rätt kompetens och kapacitet kan vi erbjuda dig allt ifrån enstaka punktinsatser till allomfattande flyttkoncept där vi rår om allt från projektering till utförande.

Pålitlig flytthjälp till såväl privatpersoner som företag

Vi kan hjälpa dig med allt som rör din hem- eller kontorsflytt och du väljer själv arbetets omfattning liksom din roll i projektet. Antingen tar vi på oss det fulla ansvaret eller så rår du själv om specifika bitar. Oavsett dina önskemål kan du förvänta dig att arbetet blir ordentligt gjort enligt överenskommelse utan att någonsin påverka vare sig kvalité, omsorg eller säkerhet.
Alla i vår personalstyrka har lång erfarenhet från både hem- och företagsflyttar och vet därför också vad som krävs för att bemöta alla varierande krav. De erbjuds vidare också löpande fortbildning med täta intervaller för att fortsätta hålla samma höga kvalitet och ha tillräckligt med kunnande för att bemöta samtliga kunders förväntningar.

Att du ska kunna känna dig trygg och nöjd med det arbete vi levererar är en självklarhet. Givetvis har vi alla tillstånd som krävs för att bedriva en professionell flyttfirma och ansvarsförsäkring som täcker för eventuella skador och olyckor under flyttarbetet.

Professionell hjälp för en smidigare flytt på Södermalm

Oavsett vem du är eller hur ditt flyttbehov ser ut kommer vår hjälp göra din flytt betydligt mycket smidigare. Flexibelt och lyhört anpassar vi våra arbetsinsatser efter dina behov och dyker upp den tid som passar dig bäst.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller för att diskutera ditt uppdrag närmare. Passa också på att begära en offert på arbetet så svarar vi med ett pris inom 24 timmar.