Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Företagsflytt Stockholm

Mytilene - Kontorsflytt / Företagsflytt

Har det blivit dags för en flytt till nya, större, bättre eller fräschare lokaler? Även om förändring är nyttigt överlag och er flytt förmodligen startskottet för något positivt eller nytt så kan det vara en lång och vinglig väg att vandra innan man tagit sig dit. Allra främst om ni ska rå om flytten själva.
Skulle ni liksom mängder av andra företag i Stockholm uppskatta den hjälpen ni skulle kunna få utav en erfaren och engagerad flyttfirma så tveka inte! Hör av er till oss så snart som idag så ska vi se till att ta er och ert företag till er nya adress både smidigt och säkert utan några onödiga, kostsamma avbrott från er produktion och verksamhet.

Professionell flyttfirma för en smidigare företagsflytt

Elektronik, kontorsmaterial, möbler och eventuell köksutrustning. Oavsett företag så är det en hel del prylar som ska paketeras och fraktas till de nya lokalerna, givetvis så smidigt och säkert som möjligt. Väl på plats ska sedan också allt återigen packas upp och sättas i drift så att man kan återgå till sina vanliga arbetsrutiner igen snabbast möjligast.
Vi på Mytilene AB har alla den värdefulla erfarenheten och kapaciteten som behövs för att kunna axla fullt ansvar för er kontorsflytt, men vi finns givetvis också här om så bara önskas punktingrepp. Vi hanterar allt som rör första stadiets planering, packningen och slutstädningen till själva transporten av ert kontors interiör och om så önskas även uppackning och montering väl på plats. Med vår hjälp kommer hela er företagsflytt att gå betydligt mycket smidigare, effektivare och tryggare än om ni hade genomfört den själva.

Prisvärd och trygg kontorsflytt

Även de minsta av alla flyttar kan vara oerhört påfrestande då de kräver både tid och energi från de berörda. När det sedan rör sig om en kontorsflytt, oavsett slag, så blir kraven omedelbart både fler och större. Nu krävs det också kunskap, rutin och kapacitet för att kunna lyckas. Det fordras noggrann planering och ordentlig struktur för att effektivt kunna flytta en så pass stor sammanslutning till en ny adress utan kostsamma avbrott. För att sedan därtill också få det gjort så snabbt som möjligt utan kostsamma avbrott och misstag behövs därtill också en större arbetskraft.
Som erfaren flyttfirma förstår vi er allas oro och nervositet inför kontorsflytten ni står inför och det är också därför som vi mer än gärna vill finnas där. Vi kan hjälpa er från dag ett tills ni är på plats. Packhjälp, frakt, montering/demontering, tips och råd samt ytterligare tjänster som underlättar. Givetvis har vi också fulla försäkringar och tillstånd som täcker.

Mytilene AB – ert trygga alternativ

Söker ni efter en trygg och kunnig flyttfirma i Stockholm för att få hjälp med er stundande kontorsflytt? Här hos oss arbetar ett härligt, engagerat och professionellt team med att under daglig basis leverera kvalitativa flyttjänster som underlättar och förgyller i tillvaron. Vi vet vad som krävs för att ta er säkrast möjligast till ert nya tillhåll och förstår liksom respekterar era unika behov och önskemål.
Att flytta är ansträngande, men med professionell hjälp blir den inte fullt så krävande. Nyfikna på att höra mer eller redo att boka in ett första möte? Ring då så tar vi det vidare därifrån.