Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Utlandsflytt

Dags att flytta utomlands?

Världen är mer globaliserad idag än någonsin tidigare och att flytta till en plats utanför våra landsgränsen är numera långt ifrån ovanligt. Allt fler lockas av att uppleva vad andra länder har att erbjuda och att söka lyckan och framgången någon annanstans. Är du en av dessa och står just nu mitt i planeringen utav en kommande utlandsflytt? Då kan vi på Mytilene AB hjälpa dig. Vi vet vad som krävs för att ge dig vad som behövs för en säker och smidig flytt och har givetvis också all den kapacitet och kunskap som krävs för att leverera det. Alltid prisvärt, effektivt och säkert.

Tillsammans gör vi det bästa av din utlandsflytt och ser till att ge dig en riktigt bra start på ditt nya äventyr.

Professionell hjälp vid din utlandsflytt

Många väljer idag att flytta utomlands för antingen tillfälliga perioder eller permanent. Anledningarna till varför varierar givetvis kraftigt mellan var och en, men en sak har de alla gemensamt; nervositeten och de omfattande förberedelserna inför. Det är här en professionell flyttfirmas hjälp kan komma oerhört väl till pass.

  • Det tyngsta lasset lämnar du över till någon med kapacitet och redskap att göra det smidigare och snabbare för att få mer tid över till resterande organisering.
  • Du kommer också att slippa alla eller flertalet tunga lyft vilket återigen spar tid, men framförallt energi.
  • Erfarna tips och råd är ovärderliga i fall likt dessa.
  • Fördelarna med professionell flytthjälp är många och vi på Mytilene AB är den flyttfirma i Stockholm som kan leverera dig samtliga.

Din trygga flyttfirma

Vi på Mytilene AB har lång erfarenhet av flyttar av alla dess slag och vet därför också hur vi ska hjälpa samtliga kunder på bästa sätt. Med rätt planering, hög kapacitet, stor erfarenhet och rätt redskap kommer vi kunna effektivisera din flytt samt säkra upp för att minimera mängden tråkiga, tidsförödande och kostsamma missöden. Vid komplicerade flyttningar görs alltid en genomgående riskanalys och vår personal erbjuds löpande fortbildning med täta intervaller för att fortsätta stiga i kvalité.
Tryggt, prisvärt och effektivt. Allt för att kunna ge dig den bästa tänkbara starten på din utlandsflytt.

Mytilene AB – Effektiv och noggrann flytthjälp i Stockholm

Söker du också efter kunnig, pålitlig och prisvärd flytthjälp i Stockholm för hjälp med din kommande utlandsflytt? Tveka då inte utan ring oss direkt och dela med dig av dina personliga behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet bakom oss från många olika sorters flyttar och förstår därför vikten av att hålla oss flexibla varje kunds unika behov. Vårt mål är att höja flyttbranschens nuvarande professionalism och det genom att enbart erbjuda riktigt bra tjänster liksom kunnig personal som ständigt får möjligheten till fortbildning. Det spelar ingen roll hur litet eller stort, tungt eller stressigt uppdraget är. Vi på Mytilene AB ser alltid till att få arbetet gjort i tid utan att spara in på omsorg, säkerhet eller kvalité.