Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Magasinering i Stockholm

Magasinering i Stockholm

Har du liksom merparten av alla boende och arbetande i Stockholm ont om förvaringsutrymme? Kanske befinner du dig för tillfället mitt emellan två olika boenden och behöver plats för ditt bohag? Kanske skulle du behöva mer plats åt företagets produkter, dokument eller verktyg? Alla har givetvis sina egna unika anledningar till varför det skulle sitta fint med lite extra plats, men oavsett hur behoven ser ut så kan vi på Mytilene AB hitta lösningen som eftersöks. Vi hjälper dig mer än gärna med magasinering och förvaring av dina saker så länge som du behöver den och med generösa öppettider sex dagar i veckan.
Sugen på att veta mer om hur våra magasineringslösningar ser ut eller om oss som flyttföretag? Hör av dig så ser vi till att reda ut eventuella frågetecken samt plocka fram den lösning som lämpar sig allra bäst åt dig. Välkommen!

Säker magasinering

Vad gäller magasinering så handlar det inte enbart om tillgången till rätt sorts förvaring av rätt areal utan också om förvaring i säkra och lämpliga lokaler där ens prylar inte kommer kunna ta skada. Det ska helt enkelt vara tryggt att lämna sina ägodelar, och när man hämtar dem igen så ska de givetvis vara i samma skick som då de lämnades utan några fläckar, missfärgning eller angrepp.

Som erfaren och framåtsträvande flyttfirma med mål att höja kvaliteten av Stockholms alla flyttjänster är kvalitativ och smidig magasinering för oss en självklarhet. Här får du förvaring åt dina ägodelar i prisvärda, uppvärmda och optimalt formade lagerutrymmen och förråd formade för att lämpa sig för både företag och privatpersoner som finner behov av extra förvaringsutrymme av olika slag. Givetvis larmade och övervakade samt fullt försäkrade om olyckan skulle hålla sig framme. Vi har också kapacitet och kunskap att dela med oss utav i form av mängder av magasineringstips och hjälper dig mer än gärna med att beräkna ditt behov av förvaringsyta. Packtips, förslag på hur du lämpligast staplar och systematiserar dina ägodelar samt givetvis hjälp med transport och lyft.

Ring oss redan idag

Befinner du dig just nu i en position där du känner att du skulle behöva extra utrymme för förvaring av dina prylar eller är det något annat som vi som flyttfirma skulle kunna hjälpa dig med? Här på Mytilene Flytt AB arbetar ett noggrant, kompetent och engagerat gäng med att dagligen leverera boende i och runt om Stockholm hjälpen de behöver för en smidigare, enklare eller trevligare flytt. Vi har också stora resurser för att kunna bistå med mer än så. Vad sägs om packhjälp som ger dig tid över till annat? Monteringsassistans på plats i ditt nya hem eller goda råd som underlättar? Oavsett vad det är du behöver så är vi säkra på att du kan finna det här så ring redan idag. Det behöver inte vara svårare än så om man inte gör allt ensam!