Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.


Kostnadsfri offertförfrågan

Begär ensnabb och kostnadsfri offert!
Vi svarar er oftast inom 24 timmar!


Läs om våra tidigare jobb

Vi vill se alla våra kunder nöjda

Här nedan kan du läsa om några av våra kunders tidigare upplevelser kring vårt arbete.

”Under ett begränsat antal år flyttade jag fem gånger. Varje gång anlitade jag Mytilene. Alltid utförde de sitt uppdrag lika snabbt som proffsigt. Och varje gång imponerades jag av hur varsamt de tog hand om bohaget. Att flytta så ofta och så tätt som jag gjort, skulle ha varit jättejobbigt, om jag inte hittat Mytilene – ett lyhört företag med ett suveränt kundbemötande och med personal som alltid har lyssnat på mina synpunkter och på hur jag vill ha det. För Mytilene är ´kunden i centrum´ mycket, mycket mer än en klyscha.”

Anna Adler, Skarpnäck

”Jag är supernöjd med Mytilene och med Thomas Eccos förmåga att coacha sitt team. Vi vänder oss till dem t.ex. när nya spelare är på gång. Det kan handla om en flytt från utlandet eller en inrikesflytt. Men det är alltid en viktig dag. En dag som den nya spelaren ska minnas med glädje, och som ska bidra till att han känner sig riktigt välkommen i gänget!”

Peter Thunell, Hammarby Fotboll

”På Nordens största internationella mötesplats är det, för logistikens skull, viktigt att det fungerar överallt. På Stockholmsmässan har vi kontinuerligt hyrt in personal till godshanteringen från Mytilene. Främst vänder vi oss till dem då vi behöver alerta och duktiga truckförare. Vi har aldrig haft något att klaga på. Desto mer att berömma dem för.”

Thomas Dahlström, logistikkoordinator, Stockholmsmässan

”Glob Förvaltning är bl.a. verksamt inom en speciell men viktig nisch – förvaltning, och mycket som därtill hör, åt personer som tillfälligt flyttat utomlands. En viktig bit är givetvis städningen. Som det speciella företag vi är sökte vi också ett sådant städföretag. Som kunde ge det där lilla extra. Det där lilla extra som kan betyda så mycket. Det företaget är Mytilene.”

Christian Enhörning, Glob Förvaltning

”Jag har känt Thomas Ecco länge. Även innan jag började på Stomberg & Co. Vi kontaktar ofta Mytilene vid olika byggnationer. Vem som helst får t.ex. inte vara med i förarbetet innan vi lägger våra berömda trägolv, men Mytilene litar vi på. Vi värdesätter kombinationen: Snabbhet och noggrannhet. Ett extra plus i kanten är inställningen att ingenting är omöjligt.”

Mats Hellberg, Stomberg & Co